Activitats de formació

TALLER DE REALITZACIÓ DE CURTMETRATGES A INSTITUTS – Concurs Jove

Durant el mes de març es va dur a terme un taller sobre la realització de curtmetratges a diferents cursos de secundaria dels instituts de la Bisbal d’Empordà. L’objectiu era proporcionar les eines més bàsiques per poder realitzar un curtmetratge, des de la preproducció, passant pel rodatge i acabant amb la postproducció.

Juntament amb el taller s’ha creat un concurs paral·lel al Festival pels joves del poble, esperant especialment la participació dels alumnes que han assistit al taller.

Tots els curtmetratges es publicaran al lloc web del Festival, on mitjançant una votació popular, s’escollirà el guanyador que serà presentat a la Fira del Circ a més de rebre un premi valorat en 150€.

concursJove_2016_oficial

XERRADA “Rigging, las articulacions dels VFX”

Aquesta xerrada, a càrrec d’en Joan Buhigas, farà una pinzellada als diferents departaments dels VFX i es centrarà en el rigging. Però, què és el rigging? Per dir-ho ràpid, és facilitar a l’animador eines i controls per poder moure un personatge.

Joan Buhigas ha estudiat a l’ERAM i té un màster d’efectes visuals a l’ESCAC. Actualment és rigger freelance. Ha participat en anuncis per Geox, DanUP, Hyundai; videoclips i a la pel·lícula A Monster Calls de J.A.Bayona.

Tothom que vulgui gaudir d’aquesta xerrada que es durà a terme a l’hora del vermut, tindrà la oportunitat de tastar la nostra cervesa patrocinadora, LA BRAVA. La primera canya serà gratuïta així que no podeu faltar!