final_vermell

Aquest nou festival es situa a la Bisbal d’Empordà (Girona) el 5 i 6 d’agost de 2016. El nostre petit poble acull a diversos realitzadors audiovisuals i altre gent involucrada a la indústria cinematogràfica però el cinema local no té molta activitat durant l’any. El nostre propòsit és cobrir aquesta petita mancança d’activitat cinematogràfica creant un espai pels realitzadors locals, tant amateurs com professionals.

A més a més, també tenim l’objectiu de portar als nostres vilatans l’oportunitat de veure diferents maneres de narrar històries mitjançant el llenguatge cinematogràfic. Això serà possible gràcies a la participació dels realitzadors nacionals i internacionals que participin al Festival.

L’obertura del Festival comptarà amb la participació de quatre curtmetratges de diferents anys, des dels anys 60 fins l’actualitat, amb la participació d’alguns realitzadors o representants de l’obra. Dissabte es faran les projeccions dels curtmetratges, concloent amb l’entrega de premis i un concert amb petit format.

Us podeu descarregar les bases i fitxa d’inscripció: