Jurat FIC.BiE 2016

Toni Ulled
Toni Ulled

Toni Ulled va estudiar la carrera de periodisme a la Universitat de Navarra. Resident a Barcelona, actualment és el director de la revista Fotogramas.

Durant els estius que va estar estudiant a Navarra va fer pràctiques en els diaris “El País” i “El Mundo”. Va ser becari de l’empresa Hachette Filipacchi de Madrid i a la revista de cine “Premiere” a Nova York. A partir del 2002 va començar a treballar a Fotogramas, on va ser redactor durant els dos primers anys. A partir del 2004 va passar a ser subdirector i des del novembre de 2007 és el seu director.

Jaume Peracaula
Jaume Peracaula

Jaume Peracaula des de ben petit va ser introduït al món cinematogràfic de mà de l’Esteve Grau, qui tenia un taller per reparar màquines de projectar.

Al 1965, Peracaula, va deixar els estudis d’Enginyeria Tècnica a Barcelona per entrar com a càmera a TVE a Miramar. Al 1975 deixa TVE per dedicar-se exclusivament al cinema dins la branca de fotografia. En la seva trajectòria com a director de fotografia cal destacar un premi Goya per “El color de las nubes” de Mario Camus i dos nominacions per “El Mar” i el “Niño de la luna” d’Agustí Villaronga.

Actualment ja està jubilat i es dedica a donar conferències, escriure articles i col·laborar amb escoles i instituts per assessorar els treballs de recerca.

Enric-Lloveras2
Enric Lloveras

Enric Lloveras, bisbalenc nascut a Areny de Noguera, llicenciat en ciències de la Informació a la UAB, és Director General de Sisifus Produccions des de l’any 1998 així com fundador de Vertele.com i el diari digital eldiario.es.

Ha estat Director dels Serveis Informatius de RNE i TVE a Catalunya i Director del Centre de Producció de TVE a Sant Cugat.

En la seva vessant de productor de televisió ha treballat per totes les cadenes de televisió d’Espanya, especialment a TVE, Antena 3 o Telecinco. Amb Martingala TV ha fet nombrosos reportatges d’investigació i concursos.

També ha produit llargmetratges documentals com “Dalimatógrafo”, coproduit amb la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales i la Fundació Gala-Dalí.